Care este viitorul modelului de videochat?

Adaugat la de Best Studios in Blog
Realitate-virtuala

Nu ma refer la individ, ci la colectivitate. Generatia noua de modele va face cunostinta cu cea mai noua tehnologie a viitorului si anume ochelarii de VR (realitate virtuala).

Tehnologia cuprinde toate domeniile si nu lasa in urma nici domeniul din ce in ce mai extins si fructuos al videochat-ului din intreaga lume. Pentru ca aceasta meserie promoveaza apropierea si comunicarea dintre oameni, ochelarii VR sunt solutia cea mai buna de a-i apropia pe acestia si de a-i face sa se simta ca si cand ar fi unul langa altul.

Aceasta modalitate va fideliza membri si ii va determina sa apeleze din ce in ce mai mult la asemenea servicii online. Dorintele si pasiunile lor sunt acum satisfacute prin intermediul acestei tehnologii speciale, care vizeaza transpunerea virtualului in sfera realitatii cotidiene.

In esenta, cu ajutorul acestui dispozitiv, persoana cu care interactionezi pare ca se afla langa tine, desi, in realitate nu este deloc asa. Oriunde ti-ai intoarce privirea, vezi un context in care partenerul tau de discutie se afla in aceeasi incapere cu tine.

Aceasta noua tehnologie ar putea reprezenta un succes inedit daca este adoptata in acest domeniu. Conversatiile vor semana mai mult cu o intalnire adevarata, care, in mod normal, dureaza mai mult decat o simpla conversatie pe free chat sau pe chat-ul privat.

De ce este VR-ul special?

Pentru ca iti ofera o experienta 360 de grade, o experienta care te face sa iti imaginezi ca te afli exact in acel loc si esti impreuna cu persoana cu care discuti. In timp ce vorbesti cu ea, poti sa iti muti privirea exact in locul in care iti doresti si te poti misca prin toata camera. In felul acesta nu te vei plictisi si vei avea o discutie mult mai interactiva si plina de senzualitate.

Specialistii considera ca o astfel de tehnologie introdusa in sfera videochat-ului va aduce pe site-urile de specialitate mult mai multi membri. Acestia vor cheltui sume colosale pentru a trai o experienta virtuala, la 360 de grade, cu cea pe care o considera cea mai atragatoare dintre toate.

Companiile ar putea sa o adopte ca pe o tehnologie general valabila, dar se pot folosi de ea si ca serviciu cu costuri mai mari. In cazul acesta, va reprezenta o solutie la care pot apela numai cei cu posibilitati financiare considerabile. Sfera acestei lumi se va imparti astfel in trei camere: camera de free chat, camera privata si camera VR.

Aceasta este una dintre modalitatile in care se poate transforma acest domeniu care se afla in continua expansiune, mai ales in tara noastra. Din ce in ce mai multe romance aleg sa practice aceasta meserie, care le ofera satisfactii financiare cum nu o face nicio alta meserie. Este varianta ideala in special pentru cele care nu dispun de bani pentru a se intretine.

Lasa un raspuns