Care sunt cele mai eficiente tehnici de comunicare folosite in videochat?

Adaugat la de Best Studios in Blog
Tehnici de comunicare in videochat

Cine a spus ca videochatul este pentru oricine? Chiar si modelele de videochat trebuie sa aiba anumite cunostinte despre comunicarea interpersonala si sa aplice anumite tehnici de comunicare eficiente in aceasta meserie, prin care sa isi atraga interlocutorii, sa ii fidelizeze si, in felul acesta, sa ii pastreze.

Care sunt cele mai eficiente tehnici de comunicare?

Atentia – in momentul in care modelul se afla in zona de free chat, este indicat ca toata atentia lui sa se concentreze asupra interlocutorilor. Exista modele care gresesc prin a nu-si indrepta toata atentia catre alte site-uri sau catre orice alt tip de activitate care le-ar putea distrage atentia. Totul trebuie sa fie natural, modelul trebuie sa incerce tot timpul sa zambeasca, sa fie dinamic si sa nu il plictiseasca pe cel din spatele camerei. Aici, la fel de important este si limbajul corporal, care spune mult mai multe decat cel verbal.

Initierea conversatiei – desi nu pare atat de importanta, ai fi surprinsa, dar este unul dintre criteriile prin care interlocutorul selecteaza modelul sau modelele cu care doreste sa pastreze legatura. Primul minut al conversatiei este esential, iar acesta este momentul in care trebuie sa iti folosesti la maximum calitatile si talentele, care te vor ajuta sa il atragi pe interlocutor intr-o discutie atat de interesanta incat sa il determine sa-si doreasca o discutie in privat cu tine. Esential in acest moment este sa nu folosesti cuvinte vulgare si sa nu jignesti pe nimeni. Concentreaza-te asupra personalitatii tale, dar si asupra preferintelor lui si asupra interactiunii si compatibilitatii dintre voi doi.

Refuza politicos – exista momente, in cariera ta de model, in care iti doresti sa refuzi o anumita cerere. Nimeni nu te obliga sa accepti, daca nu iti doresti, insa, este important sa stii sa refuzi intr-un mod cat mai politicos. Livreaza raspunsul intr-o maniera cat mai politicoasa, care sa nu il deranjeze pe interlocutor. Incearca sa o faci prin a-i oferi o alta varianta, pentru care ati putea sa optati.

Foloseste-ti intuitia – te va ajuta foarte mult. Invata sa citesti oamenii si, vei descoperi ca, in acest fel, vei atrage cat mai multe persoane, care vor dori sa intre in sesiuni private cu tine. Adapteaza-te in orice tip de situatie si muleaza-te pe personalitatea fiecarui interlocutor. Incearca sa ii starnesti curiozitatea si sa incerci sa il atragi. Nu uita sa ii faci complimente si sa ii oferi incredere in el. Barbatii apreciaza in mod special acest tip de comportament.

Lasa un raspuns