Castiga vizibilitate si popualaritate prin intermediul retelelor sociale

Adaugat la de Best Studios in Blog
Influenta retelelor social media pentru un model de videochat

Modelele de videochat isi pastreaza, pana la o anumita etapei a carierei lor, reticenta fata de afisarea publica a activitatii pe care o imbratiseaza, atitudine datorata in mod deosebit comentariilor ce vin din surse externe, de la persoane care, evident, nu le cunosc personal. Acest val de atitudini vin concomitent cu dezvoltarea retelelor sociale, pe fondul unei libertati care atinge toate formele de expresie, ceea ce determina ca modul in care meseriile extravagante sunt privite sa fie domolit si reorientat spre o recalculare a valorilor.

Fii catchy

Este important ca tot ceea ce postezi pe retelele sociale sa defineasca un content relevant pentru prietenii tai virtuali. Tocmai de aceea, desi esti inzestrata cu o silueta de invidiat si trasaturi naturale de exceptie, focuseaza-te pe aspecte inspirate din cotidian, care sa fie usor de share-uit de prietenii tai, pentru ca tot ceea ce gandesti, exprimi si promovezi sa iti defineasca o imagine pozitiva in mediul online. Gandeste mainstream si incearca sa nu cazi in capcana postarilor nisate.

Condimenteaza, din cand in cand, atmosfera virtuala

Este important ca prietenii tai virtuali sa inteleaga esenta activitatii pe care ai ales sa o imbratisezi, insa trebuie sa cunosti cu precizie care este limita dintre asumare si ipocrizie. Videochat-ul este o industrie care scoate la suprafata feminitatea si sexualitatea, asa ca ai posibilitatea ca din cand in cand, atunci cand simti nevoia de recunoastere, sa le aprinzi imaginatia prietenilor tai prin postari indraznete, care te surprind in ipostaze sexy la sedintele foto sau la o simpla iesire cu prietenele la spa sau piscina.

Continua sa fii activa

Daca o poza ti-a adus 1000 de like-uri, nu inseamna ca prietenii tai au nutrit o obisnuinta din a-ti analiza zilnic profilul. Este important sa dovedesti interes fata de cei ce iti urmaresc postarile, in semn de multumire pentru atentia pe care ti-o acorda, fapt pentru care cel putin o data pe zi trebuie sa ai grija sa faci cunoscut un lucru nou care te defineste, o piesa de suflet sau o fotografie inedita in care iti este surprins zambetul cuceritor. In plus, faptul ca esti activa te mentine intr-o zona de actualitate, te ajuta sa obtii feedback din partea celor ce te urmaresc, iar acest lucru ii va lega de tine si le va starni curiozitatea fata de noutatile viitoare, pe langa faptul ca te cunosc pe tine, persoana, nu modelul care se bucura de succes.

Daca pana de curand, „a-ti face imagine” era o expresie cu puternice referinte la adresa publicatiilor tabloide, saturate de povesti surprinzatoare si personaje cunoscute publicului larg, situatia actuala evidentiaza atuurile retelelor sociale pentru construirea unei imagini in mediul online. Libertatea de exprimare iti permite sa redai nuante distincte ale personalitatii tale, sa te promovezi intr-o lumina pozitiva si sa castigi vizibilitate intr-un timp extrem de scurt. Mai mult, esti stapana pe situatie in orice moment si ai control asupra comentariilor ce iti pot denigra intr-un fel sau altul imaginea construita.

Lasa un raspuns