Cat de important este bronzul in videochat?

Adaugat la de Best Studios in Blog
bronzul-in-cariera-de-videochat

Modelul de videochat nu trebuie sa aiba masurile unuia de pe podium. Este esential insa sa infatiseze un aspect cat mai ingrijit si cat mai placut privirii. De aceea, este important sa aiba grija de ten si sa urmeze tot felul de tratamente de ingrijire. Solarul este insa nelipsit, mai ales daca angajata isi doreste sa atraga cat mai multi interlocutori.

Bronzul trebuie sa fie unul natural, care sa ofere senzatia de uniformitate. Machiajul este realizat in conformitate cu nuanta pielii, iar parul sa se aseze perfect.

De ce avem nevoie de bronz in videochat?

Pentru ca, in general, o pielea bronzata ofera un aspect mult mai atragator si mai sexy.  Pielea este neteda si catifelata, iar membrii sunt din ce in ce mai atrasi de femeile bronzate, care au o piele foarte fina. Poti incerca si trucul cu uleiul pentru ca acesta straluceste, iar la camera va crea un aspect grozav.

Vara, ideal este sa mergeti la mare sau la piscina pentru ca bronzul natural este si cel mai sanatos si cel mai rezistent. Atentie foarte mare la orele pe care le petreceti expuse la soare. Riscati sa cadeti in extrema cealalta si sa va ardeti pielea. Aspectul rosiatic nu atrage pe nimeni si nu o sa va ofere o experienta tocmai placuta.

Pe timpul iernii insa, solutia este sedinta la solar. Desigur, una nu este de ajuns, asa ca trebuie sa mergeti de cel putin doua ori pe saptamana la inceput, pana vi se definitiveaza bronzul, apoi sa rariti. Nu este cea mai sanatoasa metoda de bronzat, insa va ofera o experienta asemanatoare cu statul la plaja. In cazul solutiilor speciale, al spray-urilor pentru bronzat, riscati sa ramaneti cu pete inestetice, care se vor vedea si la camera, oricat de mult ati incerca sa le acoperiti.

Incercati sa intrati in solar fara haine pentru ca nu vreti sa ramaneti cu urme pe corp. Acestea sunt inestetice si se vor vedea foarte urat. De aceea, este ideal sa intrati in solar goale.

Puteti opta fie pentru solarul vertical, fie pentru cel orizontal. Acest lucru tine de preferintele fiecaruia. Unele modele considera ca daca stai in picioare te bronzezi mult mai uniform decat daca ai sta culcata. Altele sustin exact opusul. De aceea, ramane la latitudinea fiecaruia ce modalitate de bronz alege.

Daca totusi va incapatanati sa pastrati costumul de baie, ar trebui sa va achizitionati unul care sa permita razelor solare sa treaca prin material. In felul acesta, veti uita de urmele neplacute lasate de-a lungul timpului de mersul la solar. Veti capata un bronz fin, si uniform, iar pielea va ramane catifelata si neteda.

Dupa o sesiune de bronzare, esentiala este si hidratarea, astfel ca cele care au mers la solar trebuie sa faca dus imediat dupa ce au iesit de acolo, dupa care sa isi hidrateze puternic pielea.

Bronzul este un element important in meseria de videochat pentru ca reprezinta un criteriu eliminatoriu pentru unii dintre membri prezenti. De aceea, din ce in ce mai multe modele au inceput sa frecventeze saloanele specializate inainte sau dupa angajarea intr-un studio de videochat.

Lasa un raspuns