Cum fac modelele bani din videochat?

Adaugat la de Best Studios in Blog

Te-ai intrebat intotdeauna cum resusesc studentele acelea, care inca nu au terminat facultatea sa castige sume impresionante de bani, plimbandu-se in masini scumpe? Sau poate ca ai auzit vreo coleg sau vreo prietena ca reuseste sa  jongleze cu mai multe activitati, printre care un job ce ii ofera surse considerabile de castig? Asta in situatia in care tu abia daca mai ai timp de tine dupa 8 ore de lucru la birou?

Probabil ca ai auzit destul de des despre diverse doamne sau domnisoare care castiga sume fabuloase doar petrecand cateva ore pe zi in fata camerei de chat. Cu toate acestea, nu sunt doar zvonuri, iar realitatea chiar nu este atat de dura cu unii dintre noi.

Modelingul in videochat a inflorit in ultima vreme in tara noastra, iar asta pentru ca sunt foarte multe femei ce vad o adevarata oportunitate in acest tip de job. Nu prea iti vine sa crezi ca lucrurile sunt pe bune? Sau iti spui in sinea ta ca este doar o poveste frumoasa a unor fete ce isi permit sa infrunte prejudecatile, afisandu-se in ipostaze incomode in fata unor straini?

De fapt, lucrurile nu stau chiar asa. Acest job nu tine de vulgaritatile pe care ti le permiti sau nu, ci se rezuma in cele din urma la deschiderea pe care o ai. Pentru foarte multe femei, acest job reprezinta un mod de a-si explora feminitatea, de a cunoaste oameni noi si de a transforma ceva placut intr-o resursa de venit sigura si avantajoasa, iar pentru asta nu le poti condamna.

Exista numeroase povesti de succes din acest domeniu al angajarilor in videochat, care vin sa confirme potentialul acestei ramuri. Astfel, unul dintre modelele renumite in aceasta zona ne-a povestit cum reuseste sa castige intr-o singura saptamana cat altii intr-o luna.

Ceea ce face nu i se pare deloc complicat si chiar o distreaza, reusind sa acumuleze intr-un an venituri de pana la 60.000 de dolari. Vizitatorii platesc pentru a discuta cu ea pe diverse teme sau pentru a o viziona anumite ipostaze. Ceea ce i se pare cel mai avantajos la a face bani din videochat, chiar daca majoritatea nu inteleg, reprezinta contactul inexistent dintre ea si celelalte persoane. Ea spune ca este platita doar ca sa se simta bine cu propria persoana, fara sa interactioneze direct cu membrii.

Ceea ce recomanda modelul nostru este ca tinerele care apeleaza la angajari in videochat sa se asigure de calitatea angajatorului. Ea spune ca o firma care se respecta va asigura discretia totala modelului si ii va oferi training si suport pe toata etapa de pregatire sau de acomodare. Fara aceste doua criterii, o fata sau o femeie nu ar trebui sa accepte propunerea unei studio de videochat.

Exista si in acest domeniu anumite riscuri si tocmai de aceea este important ca firma care te-a angajat sa stie cum sa te protejeze. Aici este vorba in principiu despre discretia persoanei care practica videochat.

Lasa un raspuns