Cum iti alegi numele daca esti noua in lumea videochatului?

Adaugat la de Best Studios in Blog
Nume pentru modele de videochat

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faci in momentul in care intri in industria videochatului este sa iti alegi un nume. Aceasta este o decizie cu adevarat importanta, atat pentru fetele cu experienta, cat si pentru cele fara experienta.

Alege un nume cu care membrii pot deveni familiari si asigura-te ca este unul care iti place tie, in primul rand. Poate fi un nume care ti se pare frumos sau unul care are un meaning special pentru tine.

De asemenea, vrei ca numele tau sa fie unul sexy, asa ca ar trebui sa renunti de la inceput la anumite expresii care ar putea suna amuzante pentru cei din jur.

Cum iti poti alege un nume memorabil?

  1. Utilizeaza aliteratia
  2. Opteaza pentru trei, patru silabe
  3. Include un cuvant provocator
  4. Inspira-te din numele de succes ale starurilor cunoscute din lumea filmelor pentru adulti, precum Alexis Texas, Jenna Haze sau Kendra Lust.

Fii creativa si strategica!

Pentru acelea dintre voi care doresc sa isi modeleze un personaj pasionat de fetisuri sau mai androgin, un cuvant cu influente gotice poate fi de folos pentru atragerea publicului tinta. Din nou, ne putem inspira din industria pentru adulti, unde numeroase vedete opteaza pentru nume cu astfel de influente. Cateva exemple sunt Joanna Angel, Scarlett Pain, Belladona sau Leigh Raven.

Asigura-te cu ajutorul motorului de cautare ca nimeni altcineva nu utilizeaza numele respectiv, atat pentru a nu declansa scandaluri cu privire la drepturile de autor, cat si pentru ca s-ar putea sa fii asimilata cu respectiva persoana, aspect negativ in prima instanta, tocmai pentru ca este mai populara decat tine.

Apoi, bineinteles, exista fete norocoase care arata precum celebritatile. In acest caz, ar trebui sa profiti de aceasta asemanare si sa cauti un nume care sa rezoneze cu numele respectivului star de la Hollywood. Poate sa fie similar prin litere sau sa fie inspirat din numele sau. Barbatii si nu numai au afinitati pentru persoanele celebre, iar daca arati precum Megan Fox, cu siguranta ti-ar placea ca numele tau sa apara in momentul in care cineva cauta pe Google numele actritei.

Lasa un raspuns