Cum iti fidelizezi membrii?

Adaugat la de Best Studios in Blog
model videochat

Am inteles. Faci videochat. Esti pasionata, a inceput sa iti placa din ce in ce mai mult, iar beneficiile financiare te motiveaza sa continui. Ti-ai dezvoltat limba engleza, ai luat cursuri de dezvoltare personala si ai invatat sa iti faci un machiaj profesionist.

Deja nu mai ai emotii in fata camerei si ai inceput sa te joci cu obiectivul, astfel ca nu te mai rusinezi, indiferent de situatie. Ai destui membri zilnic, care intra pentru a dezbate idei si pareri cu tine.

Cum faci sa ii pastrezi? In general, un membru se plictiseste destul de repede daca modelul nu stie sa il atraga si sa il determine sa o viziteze de cate ori poate. Dar de ce ai tu nevoie de membri fideli?

Un membru fidel este, in general, o sursa sigura de venit. Este o persoana pe care o vei cunoaste, cu care vei petrece destul de mult timp online, despre care vei stii ce isi doreste, astfel ca va deveni mult mai usor pentru tine sa ii faci pe plac.

Modelele de succes sunt modelele care au clienti fideli, ce revin la ele in chat privat de fiecare data cand simt nevoia sa se conecteze pe site. Modelul nu mai este astfel un simplu partener de discutie; el devine confident, da sfaturi, face recomandari, il ajuta pe membru sa depaseaza momente grele din viata lui, sa descopere frumusetile vietii, sa se bucure de tot ce are.

Metode de fidelizare a membrilor

Zambeste – foloseste-ti zambetul ori de cate ori ai ocazia. Trebuie sa ii inspiri interlocutorului ideea ca iti face placere sa comunici cu el. Chiar daca tu ai o groaza de probleme pe cap si iti este destul de greu sa te concentrezi. Cel din spatele camerei nu trebuie sa simta emotiile tale reale; nu trebuie sa stie ca tu suferi sau treci printr-o perioada neplacuta.

Comunica – evita momentele moarte, in care nimeni nu mai scoate niciun sunet, in care nimeni nu mai impartaseste nicio parere. Intretine discutia; incearca sa il cunosti; pune-i intrebari despre el si fa-l sa se deschida. In general, oamenii sunt mult mai deschisi catre ideea de a impartasi pareri si opinii cu straini decat cu prieteni sau apropiati. Fii tu confidenta lui si incearca sa ii dai cele mai bune sfaturi.

Povesteste-i despre tine – atentie, numai daca vezi o dorinta din partea lui. Povesteste-i despre pasiunile tale si despre ocupatiile pe care le ai in afara programului. De cele mai multe ori, in felul acesta, membrul se simte mult mai apropiat de model, lucru ce il determina sa se deschida si mai mult.

Incearca sa stabilesti o serie de compatibilitati – vezi daca aveti pasiuni comune, daca exista subiecte ce v-ar putea interesa pe amandoi si discutati pe aceasta tema, astfel incat schimbul de pareri sa fie unul cat mai natural.

Tine cont de aceste reguli si cu siguranta vei avea un numar din ce in ce mai mare de membri fideli, care vor dori sa discute cat mai mult cu tine.

Lasa un raspuns