Make-up seducator in functie de show

Adaugat la de Best Studios in Blog
Machiaj pentru videochat

Machiajul este o arma a seductiei care subliniaza feminitatea si abilitatea acesteia de a iesi in evidenta. Dincolo de faptul ca infrumuseteaza la propriu femeia si o proiecteaza intr-o lumina benefica, machiajul s-a integrat cu succes in rutina zilnica, fiind ajustat in functie de stilul fiecarei femei.

Totusi, exista momente in care femeile trebuie sa straluceasca in sensul propriu al cuvantului atunci cand sunt fotografiate la evenimente importante unde machiajul contureaza parerea cu privire la tinuta si inspiratia unei femei.

Smoky Eyes pentru un look incendiar

Machiajul smokey eyes inspira seductie si senzualitate prin intensificarea privirii. O singura privire este suficienta pentru a aprinde imaginatia, iar spectaculozitatea poate fi usor trasata din creion si fard de pleoape. Pentru evenimentele efervescente precum o gala sau o decernare de premii, se recomanda aplicarea genelor, pentru un final touch de exceptie.

Gloss Nude pentru o inocenta debordanta

Nu exista nicio modalitate mai simpla de a obtine un look cuceritor si controversat decat glossul nude. Acesta se regaseste intr-o gama indrazneata de nuante, de la un nude pastelat la cel sclipitor. Glossul se calibreaza pe centrul buzelor, oferind nu doar senzatie de buze marite, ci si un aspect carnos al acestora, lucru care se dovedeste extrem de sexy si incitant. Un astfel de make-up se preteaza la intalniri intime sau evenimente restranse, insa nu face nota discordanta nici daca este purtat la evenimente de mari dimensiuni.

Ten radiant si spectaculos

Denumit „dewy skin” in randul make-up artistilor din strainatate, acest look cucereste prin simplitate si naturalete care se contopesc sub aspecul unei false straluciri redate prin touch-ul unui blush stralucitor. Machiajul devine spumos odata cu reflectarea particulelor din pudra la contactul cu blitul sau lumina artificiala. Plasata la extremitatile importante ale chipului, precum arcul buzelor, pometi sau nas, pudra stralucitoare ofera senzatia unei femei care abunda in frumusete naturala si bun gust, care face senzatie atunci cand ochii invitatilor sunt atintiti asupra sa.

Seductia se citeste pe buzele rosii

Rujul rosu este un element statement care dicteaza succesul machiajului seducator. Dincolo de simbolistica pe care o are in spate si controversele legate de utilizarea lui cu ocazia diverselor evenimente, rujul rosu trebuie ales in conformitate cu recomandarile oferite de specialisti. Acestea sugereaza aplicarea unui ruj cu o formula „umeda”, care sa ofere buzelor acea senzatie de look natural, produsele glossy fiind evitate datorita faptului ca pot agrava imaginea machiajului daca nu este folosit in contextul potrivit. Rujul rosu se poate purta cu orice ocazie, insa face o impresie deosebita atunci cand este purtat cu ocazia unor evenimente importante.

Senzualitate in bataia razelor

Un machiaj de milioane care cu siguranta va face orice femeie sa straluceasca este intocmai unul redat printr-o paleta aurie, pretioasa, care are abilitatea de a evidentia nuantele intense ale ochilor. Se impune machiajul ombre, iar specialistii le recomanda femeilor sa se axeze pe umbre stralucitoare, in timp ce introduc in machiajul ochilor nuante ciocolatii si accente de negru intens. O astfel de privire poate fi strecurata la evenimentele de seara, gale, prezentari sau chiar la iesirile de weekend.

Un make-up de efect asigura succesul prezentei la eveniment si poate cuceri toate privirile invitatilor. Dincolo de a fi spectaculos, un make-up seducator este extrem de sugestiv si implica o atitudine pe masura, astfel ca inainte de a lua hotararea cu privire la tipul de machiaj pe care il veti purta la un eveniment, sa calculati cu precizie contextul si specificul momentului.

Lasa un raspuns