O zi din viata unui model de videochat

Adaugat la de Best Studios in Blog
angajari avansate

V-ati intrebat vreodata ce face un model de videochat? Si nu ma refer neaparat la ce face la locul de munca, ci cum e el in viata de zi cu zi, care sunt celelalte activitati pe care le intreprinde, cum reuseste sa faca fata programului incarcat si cum se imparte intre viata personala si cea profesionala.

Ei bine, trebuie sa stiti ca cele mai multe modele de videochat au visuri marete si aleg sa practice aceasta meserie pentru ca isi doresc sa isi indeplineasca un vis la care tanjesc de mult timp. Sunt persoanele acelea care nu inceteaza niciodata sa lupte pentru visul lor si care isi doresc sa obtina ceea ce merita, chiar daca trebuie sa faca anumite sacrificii pentru a ajunge la performanta.

Sunt fetele pe care nu le vezi distrandu-se in cluburi in fiecare weekend, pentru ca trebuie sa munceasca si sa isi castige banii in mod cinstit.

Pe langa munca propriu zisa, fetele desfasoara si activitati care le ajuta sa se dezvolte din punct de vedere personal, si, mai ales, profesional. Participa la cursuri de limba engleza, care le ajuta sa aiba o deschidere mult mai mare in fata camerei, sa fie sigure pe ele si sa aiba capacitatea de a purta o conversatie cu interlocutorul, atat in scris, cat si live. Cunoscand limba, va reusi sa isi exprime ideile mult mai bine si va ajunge la sufletul membrilor intr-un timp mult mai scurt.

Cursurile de make-up reprezinta si ele parte din formarea angajatelor. Acestea invata singure cum sa se macheze si cum sa isi puna in evidenta trasaturile fizice dominante. De asemenea, daca apar imperfectiuni sau probleme, care nu dau atat de bine la camera, ele sunt invatate cum sa si le acopere si cum sa le transforme in avantaje competitive.

Sedintele foto la care participa, pe langa faptul ca le contureaza un profil profesionist, le ajuta sa se deschida mai mult in fata camerei, sa comunice cu aceasta si sa se relaxeze atunci cand sunt filmate. Acest lucru este transferat si in camera de free chat, dar si in cea de chat privat. Participand la cat mai multe astfel de sedinte, modelul va invata cum sa-si controleze emotiile dar si ce pozitii sa adopte ca sa o avantajeze.

In timpul liber, modelul de videochat este un om obisnuit, care are hobby-uri, dorinte, vise, dar si dezamagiri. Cele mai multe dintre fete se ocupa si cu altceva in paralel; fie mai au un job, fie merg la facultate, iar meseria de videochat reprezinta pentru ele principala sursa de bani, cu ajutorul careia se intretine si isi face toate poftele.

Are prieteni, iese in oras cand timpul ii permite si da, are si iubit. Foarte multe modele de videochat sunt implicate in relatii de lunga durata, cu parteneri care inteleg ca videochatul este o meserie ca toate celelalte, legala, in care nimeni nu are cum sa profite fizic de iubita lui.

Lasa un raspuns