Vreau sa fac performanta. Aleg sa fac videochat la studio sau de acasa?

Adaugat la de Best Studios in Blog
Videochat la studio sau acasa

Aici e cu dus si intors. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza lucrurile, va trebui sa comparam aceasta activitate cu orice alta activitate care se pliaza pe regimul de freelancing.

In cazul in care alegi sa lucrezi de acasa, tot comisionul iti va reveni tie si nu va mai trebui sa il imparti cu nimeni. Vei avea un program destul de flexibil, astfel ca nu vei avea un orar de la ora x la ora y. Nimeni nu iti impune un program fix; poti sa desfasori aceasta activitate in timpul liber, astfel incat sa o imbini si cu facultatea sau cu alte activitati pe care le intreprinzi. Nu vei avea sef, astfel ca nimeni nu te va trage la raspundere in momentul in care ai comis o anumita greseala.

Cu toate acestea, nimic nu se compara cu avantajele oferite de un studio videochat de top, unde ai parte de un decor deosebit si de vestimentatia pe care o vei schimba de fiecare data. Costurile pentru aceste elemente vor fi suportate de studio-ul de videochat la care esti angajata. Daca te angajezi la un studio profesionist, munca ta este 100% legala pentru ca acesta plateste taxe la stat, iar toata activitatea desfasurata este recunoscuta prin lege.

De ce sa aleg un studio?

Un studio de videochat este o varianta mult mai buna decat lucrul de acasa. Aici, fiecare model beneficiaza de anumite avantaje, de care nu s-ar bucura niciodata daca ar lucra in format freelancing. Printre acestea, se numara cursurile de perfectionare a limbii straine, cursuri de make-up si stil vestimentar si cursuri de dezvoltare personala.

De asemenea, intr-un studio de videochat de top vei reusi sa interactionezi si cu alte modele, veti impartasi din experientele voastre si veti invata unul de la celalalt. Performanta se face cu munca si daruire, dar poti primi si sfaturi de la modele cu experienta si care stiu care sunt pasii ideali pentru a ajunge in top.

Munca de acasa, in regim de freelancing, nu iti va oferi niciodata posibilitatea de a interactiona cu alte modele si de a invata de la ele. De asemenea, la un studio beneficiezi de training de specialitate, lucru care nu se intampla daca faci videochat acasa. In momentul in care ai in spate o echipa, cu experienta in domeniu, vei invata care sunt metodele ideale de a atrage membri in camera de freechat, dar si in camera de chat privat. Pentru cea free, aspectul fizic si felul in care te comporti sau vorbesti sunt esentiale si reusesc sa stabileasca nivelul de retentie.

In cazul in care optezi pentru angajarea la un studio, vei beneficia de un bonus de angajare, care se reflecta in trei feluri: bani cash (200$), procent 100% pentru incasarile din prima luna sau servicii de infrumusetare in valoare de 300$. Modelul alege varianta care il incanta cel mai mult, semneaza contractul si se bucura de bonus.

Lasa un raspuns